torsdag 26 november 2009

Glömsta på lördag!?


Jag, Samson och Jonas ställer upp oss på Glömsta fälten klockan 11.00 på lördag! Vilka hänger på?

Med en grymt understimulerad och invalid schäfer så får vi lägga ett kortkortkortkortkort spår, men vi socialiserar gärna!

Sissi om du kommer, kan du plocka Kråkan? *haha get it!?* Hon har plaskat i bassängen för länge och behöver komma ut och konflikta lite med mammas gris! ;-)
Har hon andra planer så nita henne och ge henne något att tugga på så följer hon nog med... Sen är hon högst kaffeansvarig och jag antar att alla vill dricka sina 16 kända gifter och hoppas över alla näringsämnen...
Kråkans senaste utflykt 2007...

6 kommentarer:

  1. Jag kommer om jag hittar en bil att åka med! Ultra kommer nog också om hon inte får en tid i tvättstugan (det är hennes tur att tvätta)

    SvaraRadera
  2. Frode, Xantippe, Kjell o jag kommer självklart.
    Kjell hotar med bullbak imorgon.

    SvaraRadera
  3. Min rygg packat ihop efter ett tungt lyft på jobbet.
    Kommer om den blir bättre,borde vila....
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag kommer också, tar med mig 2 hundar och lämnar 2 hemma. Hämtar Sanna imorgon, Ultra får den kungliga platsen i baksätet och slipper därmed tvättstugan denna gång!

    SvaraRadera
  5. Hej på er.
    Jag kan tyvärr inte Sussan som har Faras bror kommer och ska visa upp pärlan.

    Ewa-lena.

    SvaraRadera
  6. Halloj! Jag står inte uuuut längre..... Jag bestämde att jag inte hade ngn lust att träna imorgon. Men Rose som inte har någon hund har inte slutat tjata om att vi ska åka, det är tydligen några nybakta bullar som drar. Så för att slippa allt tjat så kommer vi dyka upp imorgon & känner jag oss rätt blir det inte prick elva utan där omkring.

    SvaraRadera